27 Ocak 2019 Pazar

2018 İzlediğim Filmler I Favoriler & Öneriler


Uzun süredir yazı paylaşmıyordum ama görüyorsunuz ki bu bugün girdiğim ikinci yazım. (ALKIŞ EFEKTİ) 

2018 yılında izlediğim tüm filmleri bir araya topladım. Bu yazıyı hem size öneri olsun diye hem de ben izlediğim filmleri düzenli bir şekilde görebileyim diye paylaşıyorum. Filmler arasında izledikleriniz varsa yoruma bırakmayı unutmayın!



Tam puan verdiklerimin listesini daha net görebilmeniz için şunu buraya bırakayım:
2018'in favorisi kesinlikle Harry Potter Sırlar Odası filmiydi! Onun dışında Split filmi de oldukça iyiydi kesinlikle izleyin derim. Kore filmi fazla izleyemedim ama izlediklerimden en iyisi The Swindlers filmiydi. Wonder'ın zaten kitabını çok sevmiştim uyarlaması da oldukça iyi olmuş. Deadpool sevgim zaten tartışılmaz! Her Çocuk Özeldir filmini zaten çok önceden iki üç kere daha izlemiştim asla eskimeyen bir film. Tomb Raider'ı küçüklüğümden beri severim bu listede olması şarttı. Pek animasyon sevmem ama Coco sevimli bir filmdi.  Game Night yine romantik komedi filmler içinde sevdiğim bir film oldu. Müslüm'e gelecek olursak her bir sahnesinde ayrı bir duygu yaşatan güzel bir filmdi.


Ve 4 puan verdiklerim de şöyle: 
Bu listedeki filmlerde sevdiğim ama bir iki eksikliği olan filmlerdi. Onun dışında buradaki filmleri de çok sevdim.



3 puan verdiklerim:



Diğer filmleri yani 2 ve 1 puan verdiklerimi buraya koymama gerek yok çünkü kesinlikle önermediğim filmler. Bu sene oldukça az film izlemişim ama 2019'da bomba gibi geleceğimden emin olabilirsiniz. Çünkü her hafta 1 film izleme maratonuna başladım. Aslında haftada bir filmden daha fazla film izliyorum şu an ama okul başladığında bu sayı yine bir haftaya düşecek. 

Siz neler izliyorsunuz? Bana önermek istediğiniz filmler var mı?

17 yorum:

  1. Amaa senin bloguna boşuna bayılmıyorum şu fotoğraflara bak yahhuuuuuu! Çok güzellerrrrrrr! Benim önerim canım oda arkadaşlarımla birlikte izlediğim Guguk kuşu filmi :) Umarım sen de bizim kadar seversin ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoooook teşekkür ederim güzel yorumun için :) Vallaha saatlerce uğraştım ortaya güzel bir şeyler çıksın diye çok sevindim beğenmene. Guguk Kuşunu izlememiştim senin önerinle ilk iş onu izleyeceğim :)

      Sil
  2. Yazının görselliği😍😍 Wonder'ı ben de çok sevmiştim, kitabına sadık kalıp da böyle iyi iş çıkarılması nadir bir olay :D Coco ve Split de izlenecekler listemde :))
    Eline sağlıık^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :) Wonder'ı çok seviyorum ya filmi de çok güzeldi. Split'e kesin bakmalısın!

      Sil
  3. Seri olduğunu geçenlerde bir arkadaşım söylemişti benim de hiç haberim yoktu. En kısa zamanda Glass'ı izlemek istiyorum. Belki biz severiz :) Sevdiğim Tüm Erkeklere'nin kitabının yeri bende çok ayrı o yüzden uyarlamada eksik bulduğum kısımlar vardı onun dışında ben de çok sevdim filmi :) Ölü Ozanlar Derneği'nin kitabını ne zamandır almak istiyorum umarım en kısa zamanda edinip okuyabilirim. Yorumun için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Konuyla ilgili değil sadece bir duyuru yapmak istedim...Değerli Blog arkadaşım, İnsana Davet sitesinin mobil uygulamasını bu hafta çıkarttık. Sizi de uygulamayı kullanmaya davet ediyorum, uygulmanın linkini sitemde bulabilirsiniz. Blogger da paylaşımlarınız daim olur inşaallah... Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  5. sizi yeni keşfettim ve izlemeye aldım sizi de bloguma bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. güzel filmler seçmişsiniz

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel seçimler. Safanızı bir süredir takip ediyorum oldukça hoş bir sayfa. Sizide kendi web sitemize bekleriz. Bu arada takibe de aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevdim teşekkürler 😊 Hemen göz atacağım sayfanıza 💫

      Sil
  8. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. blogwalking here & followed :)

    YanıtlaSil
  10. Afişler ve yazılan metinler sanki dijital günlük tutuyor hissi verdi. Seyriniz bol olsun. Bende izlediklerimi bloğumda yorumluyorum.

    YanıtlaSil
  11. Arkadaşlar merhaba, kendi çocukluğumu yazıyorum. Bir göz atarsanız sevinirim. Eleştirileriniz ve önerilerinizi bekliyorum. Maalesef bir çok kişi gibi benim hayatım kolay olmadı. Ve artık sadece kendi sesim değil benimle birlikte bir çok kişinin sesi oldu. Bloğumun duyulmasına ve reklama ihtiyacım var. Eğer göz atarsanız sevinirim. Eşinize dostunuza bahsedierek paylaşım yapıp Bloğumun tanıtmama yardımcı olurmusunuz?Desteklerinizi bekliyorum.
    Blog adresim:
    Meralkaraarslan.blogspot.com ilk bölümün adı Balerina Sarı Paspas ondan sonrakiler sırayla gidiyor.

    YanıtlaSil