12 Ocak 2016 Salı

Splash Splash Love | Dizi Yorumu

Dizi Adı: Splash Splash Love
Yönetmen: Kim Ji Hyun
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2015
Bölüm Sayısı: 2
Tür: Tarihi,Romantik


KONUSU:
Danbi tam da üniversite giriş sınavının olduğu gün sınava girmek istemez ve kaçar. Ve bir anda kendini büyük kuraklıkla karşı karşıya olan Joseon Hanedanlığı döneminde bulur. Matematik aşığı Kral Lee Doo ile karşılarşır.Ve başlasın ekşınlar....(ne kadar harika konuyu anlatmışım değil mi :D ) 





YORUMUM:

Geçenlerde birisinin önerisiyle kenara not etmiştim bu diziyi. (2 bölümcük olması beni cezbetti tabiki) Bu aralar finallerden dolayı dizi izleyemediğim için kısa bir şeyler arıyordum zaten. Sonra iki bölümüde indirdim ve kardeşimle izlemeye başladık. İlk bölümü izledik ve sonra ben finaller için Samsun'a gittim. Oradayken tabi izleyemedim. Bugün geldim ve sonunda diziyi izleyebildim.Alkış bana!!! (Neden bu kadar detaya girdim bilmiyorum arkadaşlar. Uzun zamandır bloğa yazı girmiyorum sanırım ondan:D)





Normalde kore dizilerinde tarihi konulu olanları izlemeyi hiç sevmem. (Hatta Orange Marmalade ı yarım bıraktım.İzleyenler bilir ilk başta günümüzde başlayıp sonradan Joseon dönemine gittiler. Ondan sonra günümüze geldiler mi bilmiyorum vallaha.İzlemeyi bıraktım. Belki bir gün devam ederim) Sonra dedim iki bölümden bir şey olmaz hem fantasik sen seversin. Ve ben bu diziye BAYILDIM! Aslında hiç beklentim yoktu ama oyunculuklar, konu her şey çok hoşuma gitti.Büyük keyif alarak izledim.Zaten kız oyuncuyu çok seviyordum. Oynadığı her dizide harika işler çıkarıyor. (Aslında kızı ilk başta çıkaramadım çünkü çok küçük gözüktü gözüme. Diğer dizilerde böyle durmuyordu :D) Başroldeki oğlanıda acayip sevdim. Diğer dizilerine de bakacağım kesin. 



Dizi 16 bölüm civarı olsaydı bence bu tadı almazdım. Entrika üstüne entrika olurdu orası kesin. Ama 2 bölümde çok az geldi.Tadı damağımda kaldı yani. Çok fazla bir şey yazmıyorum çünkü toplam 2 saatlik bir dizi. İzlerseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz. Kesinlikle öneririm! 



Biraz fazla gifli oldu ama hepsi benim bebeğim ^.^ Finallerde bitti başlasın yeni dizileeeeeer. Vuhuuuuuuuu.

8 yorum:

  1. Ben tarihi dizileri hiç sevmem, özellikle Orange Marmalade'i neden bir anda Joseon dönemine çevirdiler hiç anlamadım. 2 bölüm izledikten sonra kapattım ben de. Ama o dönemdeki bayanların kıyafetlerine bayılıyorum :3

    Ve yanlış okumadım değil mi? 2 BÖLÜM?? :O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba sonradan normal döneme geçtiler mi? Oyuncular, konu falan güzeldi ama bir anda o döneme geçmeleri aşırı saçma oldu.

      Evet sadece 2 bölümcüüük minnoş bir dizi :D

      Sil
    2. Ben de merak ediyorum acaba günümüze tekrar geldiler mi diye.. Belki neden eskiye döndürdüklerini de göstermiştir... Merak ettim şimdi :>>

      Sil
    3. baktım ilerdeki bölümlere dönmemişler heralde :D

      Sil
  2. NEDEN 2 BÖLÜM NEDEEN!! Küçük bir ekstra falan yapsalarmış bari :'( Ruh halim berbat... Dizinin tek arada hoşuma gitmeyen tarafı kızın çatlak sesiydi. NEDEN BİTTİİ! Hep senin suçun, güzel diziler öneriyorsun sonra depresyona giriyorum >:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dizi bittiğinde nedeeeeen 2 bölüm diye yakındım :D Ama bence tadında bitti ama ikinci sezonu falan olsaymış iyi olurmuş.(özellikle o sondan sonra)
      Ya sen böyle diyince ben ayrı mutlu oluyorum :D Daha güzellerini öneririm hemen depresyona girmee ^.^

      Sil
    2. Öner öner, kurtar beni yalnızlığımdan :D Bekliyorum bak

      Sil
    3. İnstagramın var mı ordan dm'den konuşalım neleri izledin bilmiyorum ona göre öneririm :D (@benolursemkitapbiterr)

      Sil