24 Ocak 2016 Pazar

The Sleeping Witch | Film Yorumu

Adı:The Sleeping Witch
Tür: Gizem-Romantik
Yapım Yılı : 2013
Süre: 60 dk
Ülke: Güney Kore
Yönetmen: Lee Jae Jin

KONUSU:
16 yıl önce lisede fen laboratuvarındaki patlamadan sonra Ah Mi hastane odasında uyanır. Uyandığında yıl 2013 olmuştur fakat Ah Mi’ nin anıları 16 yıl öncesine aittir.

YORUMUM:

Bu aralar mini dizilere ve kısa filmlere takmış durumdayım. Her gün bir film izliyorum neredeyse. Bu dizide izlediğim filmlerden birisi. Filmin posterini koyacaktım ama posteri bile yok. Eski olduğu için mi yoksa tutulmamış diye bulamadım bilmiyorum. (Gifi bile yok) Park Seo Joon sevgim bu aralar tavan yaptı. 2 tane kore filmi ve 1 dizi izledim üçünde de o oynuyordu (yoksa bu kaderimiz mi???kasten olmadı çünkü hep denk geldim) 



Neyse gelelim filmimize. 60 dakikalık hoş bir filmdi bence. Ben beklentim olmadan başladım(kore filmlerini nedense sevemiyorum) Ama beklentimin üstünde çıkıncada ayrı bir mutlu oldum. Bir bölüm daha olsa izlenirdi vallaha. Başroldeki kızla Seo Joon un uyumunu sevdim. (yalnız kız çok tatlı) Çok ramantik bir dizi olduğu söylenemez gizem daha baskındı. Dizi olabilecek bir kurguya sahipti. Yani diyeceğim şu ki zamanınız varsa izlenilebilir.Ben üçüncü defa sevebildiğim bir kore filmini izlediğim için mutluyum.Bu arada kız o kadar güzel kıyafetler giydi ki. Kıskanmadım değil tabi. 

Ve şöyle bir soru yöneltmek istiyorum cevaplamak isteyenler hiç durmadan yoruma geçsinler.
Siz 16 yıl sonra komadan uyansaydınız ne yapardınız?

Ben 16 yıl sonra komadan uyansaydım ilk aynaya bakardım sanırım. (arkadan "o eski halinden eser yok şimdiiiiii" şarkısı çalar) Sonra tabiki tüm ailemi ve yakın arkadaşlarımı görmek isterdim. Hayatım gerçekten zor geçerdi bence. O kadar yıl geçmiş sonuçta..

8 yorum:

  1. Hahah sonunu Türk Dizisine bağlamışsın arkada fon müziği filan :) Tabi Allah göstermesin enteresan bir durum. Büyük bir travma olurdu herhalde ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HHahaha sorma bağladım vallaha :D Aynen insan 16 yıl komada olsaydım ne yapardım sorusunu düşününce bile komaya girer :D

      Sil
  2. Bu filmi daha önce hiç duymadım ama park seo joon oynuyorsa izlenmeli diyorum :)) Konusuna gelirsek gerçekten zor bir durum komada olmak ve yıllar sonra uyanmak. Allah korusun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Park Seo Joon varsa izlenmeli. Bu filmde biraz küçük gözüküyor doğal olarak ama mimimikler hala aynı hele yüzündeki o gülüş hiç değişmemiiiş :) Bu konuyu düşününce bile insan bir tuhaf oluyor zaten.

      Sil
  3. Mini filmmi, izlenmeli hemen hemde :)

    YanıtlaSil
  4. ayy bende Kore filmlerine bir türlü ısınamayanlardanım, dizilerde takılı kaldım :)
    Park Seo Joon severim, çok sempatik ki! Güzel paylaşım olmuş, kaleminize sağlık ;) Bana da beklerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım kore dizilerindeki gibi ostlar falan olmadığı için ısınamıyorum. Filmler çok düz ilerliyor, şarkı falan çalınmıyor sanırım dizilerdeki o havayı alamıyorum.
      Aynen çok sempatik kim der 27 yaşında diye!! :D Teşekkür ederiiim, her zamaaan ^.^

      Sil