2 Şubat 2016 Salı

She Was Pretty | Dizi Yorumu

Adı: She Was Pretty
Yönetmen:
 Jung Dae-Yoon
Senarist:
 Jo Sung-Hee
Yayın Tarihi:
 2015
Bölüm Sayısı:16


Konusu:
 
Ji Sung Joon küçüklüğünde herkes tarafından dışlanan şişko, çirkin görünümlü bir çocuktur. Kim Hye Jin ise küçüklüğünde herkes tarafından sevilen çok güzel bir kızdır. Büyüdüklerinde Park Hye Jin çirkin bir kız, Ji Sung Joon ise çok yakışıklı birisi olur. Ji Sung Joon, Hye Jin'in küçüklüğünden beri ilk aşkıdır ve bir gün mail yoluyla Ji Sung Joon mesaj atar ve buluşmak istediğini söyler. Hye Jin çok heyecanlanır ve buluşma yerine gider. Beklediği kişinin eskisi gibi şişko, çirkin çocuk olduğunu düşünür ve Sung Joon'un yakışıklı biri olduğunu görünce kendine güvenemez ve ona kendini göstermez. Ama asıl olay buradan sonra başlayacaktır çünkü Hye Jin, en yakın arkadaşını oğlana kendisi diye tanıttırır.Ama kader onları karşılaştırmakta ısrarcıdır.(Ne konu anlattım beeeee :D)


                                                                YORUMUM:

 



Diziyi geçen ay bitirdim sanırım. Şu sıralar bolca Park Seo Joon dizi-filmlerini izlediğimden bahsetmiştim önceki yazımda. Kendisini Kill Me Heal Me de ilk kez izlemiştim. Hwang Jung Eum ile kardeş rolündeydiler. Demek çok fazla sevenleri olmuş ki birlikte başrolü paylaştıklarını bu dizi için teklif almışlar. Aslında güzelde olmuş ben ikisinin uyumunu seviyordum zaten. 

İzlediğim romantik-komedi kategorisindeki en iyi dizilerden birisi oldu She Was Pretty. İlk başta tereddütlüydüm başlamaya ama iyi ki başlamışım. Bolca kahkaha attım. İzlerken büyük zevk aldığım dizilerden oldu. Şu "gözetleyen kadın" olayını çok sevdim. Diziye(konuya) cuk oturmuş. 




Şu kadını ne hala sokmuşlar yahu dedim ilk bölümlerde. Gözümün alışması da zaman aldı. Hele o giyim tarzı. Atın beni denizlere.....
Oyunculuğunu çok seviyorum çünkü oynarken kendini hiç kasmıyor. Bazı kadın oyuncular gibi hep güzel görünmeye çalışarak oynamıyor.



Mimikleri ve gülüşüyle gönlümde taht kuran adam. Kill Me Heal Me de ayrı severdim burda daha bir ayrı sevdim. Diğer dizilerini de izleme listeme aldım bir ara izlerim artık.


-spoiler- ofiste kıza bağırdığı kısımlarda içim yanmadı değil. Kızın yerinde olsam bende ona gözükmek istemezdim -spoiler bitimi-



Veeee gelelim benim en best karakterime. Kendisi gerçek hayatta Super Junior grubundan Siwon.Çok fazla Super Junior dinleyen birisi değilim ama böyle tatlış birisi olduğunu bileydim daha fazla dinlerdim :D Bu kadar tatlı bir insan olur mu hiç ya. Dizide her göründüğü sahnede yanaklarını mıncırasım geldi. Şu ikinci erkekleri bu kadar harika yapmak zorundalar mı anlamıyorum. Başrolle ölümüne kapışır yani. O mimikler, o vücut, o karizmatik ses.....



Ha Ri, Hye Jin in çocukluk arkadaşı. Hani ilk başta konuda bahsettiğim kişi.(Yani Hye Jin miş gibi davranacak olan kişi) Arkadaşlıkları acayip kıskanılasıydı.
Fazlasıyla minnoş bir kadındı.Sizcede çok sempatik bir kız değil mi? Ben kendisini ilk bu dizide izledim ve hayran kaldım. Kısa saç bir insana bu kadar yakışabilirdi. Hele giydiği kıyafetler.Tam Mosssttttt sırokkeeeeee!! :D:D (Evin içinde mostt sırokkeeeee diye gezip durdum dizi bittikten sonra adsfdfgfd)


Şu sahnede yıkıldım. Sarıp sarıp tekrar izlediğim doğrudur:D

Bu sahnede oynadıkları şarkıyı indirdim kendi başıma kopuyorum dafafvsd


Ve meşhur Mosttttt Sırokkkkkeeeee :D








Diziyi izledikten sonra soğanı alıp yüzüne smile çizenleri görelim :D:d 


-spoiler- Final bölümü bana çok yavan geldi. Mesele Siwon ve Ha Ri karakterlerinin üzerinde çok durulmadı finalde. Farklı şeyler beklemiştim o yönden tam beklentimi karşılamadı. -spoiler bitimi-

Bol bol kahkaha attığım, bazen üzüldüğüm güzel bir diziydi. Dizide acayip bombeler var bu arada. Nerden ne çıkacak bilinmez. Hiç tahmin etmediğim şeyler oldu.Yani şoka girebilirsiniz her an. Kesinlikle izlenmeli.

DİKKAT: Siwon'a aşık olabilirsiniz.
DİKKAT 2: Ama o benim !!!!

Bu arada dizinin ost ları çok güzeldi. Hele şu yağmur sahnesindeki şarkı çok güzeldi.





Dizideki bu şarkıyı da Siwon seslendirmiş. 


20 yorum:

  1. Dizide hemen hemen aynı şeyleri sevmişiz ^^ Ne güzel bir diziydi ya ^^ Yalnız ben o dans ettikleri şarkıyı bulamamıştım benimle de paylaşır mısın ? :))) Ellerine sağlık *

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle çok güzeldi ^.^ The Ting Tings - Shut Up and Let Me Go şarkının adı bu :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim ^^

      Sil
  2. Bende bayılmıştım bu diziye. Zaten geçen seneden sevdiğim 2 diziden biri She Was Pretty. Diğeri de tereddütsüz Kill me Heal me :) Orada ki rollerini de çok beğenmiştim.

    Ama bu diziyle Siwon'u keşfettim ve mimikleri harikaydı. Piyasadaki çoğu oyuncudan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım askerden gelince bir başrolde görürüz(amin) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kill Me Heal Me dizisi benim en en en en best dizilerimden zaten adını duyunca bile mutlu oluyorum :D

      Aynen bu dizide Siwon radarıma girdi :D Amiiiiin görürüz inşallah :)

      Sil
    2. Aynen benimde. İzlediğim En iyi Kore Dizisi net :) Etkisinden çıkamadım hala :) Kurgudaki zekaya hayran kaldım :)

      Sil
    3. Net en iyisi. Hala açar bakarım aradaa :)

      Sil
  3. Son zamanlardaki en iyi dizilerden biri kesinlikle bu. Balayında bile izledim düşünün meraktan :) Mutlu sonla bitmesine sevindim. Siwon eskiden beri sevdiğim biri hem super juniordan hemde oyunculuğundan dolayı ama bu dizide park seo joonun tarafını tuttum, o konuda kendimi suçlu gibi hissediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha balayında bile mi??Ağır kore fanısın sanırım :D:D İkinci karakterleri bu kadar mükemmel yapmasalar bizde iki arada bir derede kalmasak falan :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Eskiden öyleydim şimdi o kadar Kore'ye takık değilim. :) Ama tabi yine dizilerini, kpopu takip ediyorum. Aynen katılıyorum. Kızlar çok şanslı o açıdan Kore'de :D

      Sil
    4. Acaba ilerde bende hala kore dizisi izliyor olacak mıyım? :D Keşke bizde de olsaaa :D

      Sil
  4. Kenzi çok eğlenceli, keyifli olmuş ki!
    Giflerine bayıldım!!! hele ki şu Most shıroook!e ne hatundu yaa, bir ara siwonun halası bu olmamalı demiştim ki siwon başka bişi çıktı :)
    Sempatik soğan figürü bile iyiydi dizi de :) Siwon ve Ha Ri'yi sevgili yapsalar olurdu, klişe ama olsun, en azından mutlu son olurdu, Siwon a acıların çocuğu modu düştü, üzülmüştüm :(
    Ellerine sağlık, seçimlerin çok iyi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YORUUUUUMDA SPOILEEEEEEER VARDIR!!!!

      Çoooook teşekkür ederiiiim :)
      Herkes aynı şeyi düşünmüş sanırım izlerken bende ilk onun olduğunu düşünmüştüm :D Ve dediğin gibi bende Ha Ri ve Siwon u sevgili olacaklarını sanmıştım :(((( Yakışmışlardı oysaki. Keşke artık senaristler ikinci karakterlere böyle muamele yapmasa :)

      Sil
    2. Aynen yaa yazık oldu :)) Bazen ikinciler favorim oluyor benim mesela :))

      Sil
    3. Aynen aynen sorma o durum canımı çok sıkıyor :D

      Sil
  5. Çok eğlenceli çok keyifli bir paylaşım.
    Bende şu sıralar seyrediyorum.
    3. Bölümdeyim bakalım.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim beğenmene sevindim :) Keyifli seyirleeer ^.^

      Sil
  6. Kitabını bulamadım:(

    YanıtlaSil