4 Temmuz 2013 Perşembe

Kitap Yorumu:Tutkulu Aşk -Rachel Gibson


Kitabın Adı: Tutkulu Aşk
Orjinal Adı: Simply Irresistible
Yazar:Rachel Gibson
Yayıncı:Nemesis
Sayfa Sayısı:328
Fiyatı:20
Seri: Chinooks Hockey Team #1




ARKA KAPAK

Georgeanne Howard, ne kadar zengin olursa olsun dedesi yaşında bir adamla evlenemeyeceğine karar verdiğinde düğün artık başlamıştı. Kaçmalıydı!

Hokeyin süper yıldızı John Kowalsky aniden karşısına çıkan bu kadını düğün alanından uzaklaştırdığında bilmediği bir şey vardı. Arabasındaki kadın, patronuyla evlenmek üzereyken düğünden kaçmıştı.

Bu tesadüf sonucu bir araya gelen Georgeanne ve Johnu daha büyük sürprizler de bekliyordu.
Heyecan, aşk ve maceraya hazır mısınız?



YORUMUM:

Kitap çok sade ve anlaşılır bir biçimde yazılmıştı.Gece başlayıp sabaha kadar okuduğum kitaplardandı. Çünkü sonunu çok merak ettim. Georgeanna ile John birlikte olacaklar mı diye meraktan öldüm resmen.Sürekli birbirleriyle kavga etmeseler çok güzel olacaktı. Hep bir yanlış anlamalar falan. Bir yerden sonra sıkıyo. Zaten John tam bi hıyar. Güzeldi akıcıydı okuyun bir şey kaybetmezsiniz :) 

Georgeanna:Küçüklüğünden beri sıkıntılar yaşayan birisi.Doktorunun büyükannesine beyin disfonksiyonu(aslında okuma yazma güçlüğü harfleri karıştırıyor) var demesiyle kendisini tabi kötü hisseder ve bunu herkesten saklamaya çalışırlar. 13 sene geçer ve Georgeanna yaşlı birisiyle evlenmek zorunda kalır.Adam Chinooks Hokey Takımının sahibi.Zengin fakat yaşlı. Bunun üzerine Georgeanna dayanamaz ve kiliseden kaçar. Burda devreye erkek karakterimiz John giriyor.

John: Chinooks takımının kaptanı. Düğüne sadece Virgil(Chinooks sahibi)e görünüp çıkmak için gider. Düğünden çıkıp arabasına gideerken pembe elbiseli bir kız ona bağırır (Bağıran Georgeanna). Georgeanna çok telaşlıdır John nun arabasına atlarlar. John tabi bilmiyor takım kurusucuyla evlenecek olan kadının Georgeanna olduğunu. Yolda Georgeanna gelinin kendisi olduğunu söyler. John şaşırır ve onu geri götürmek ister. Yoksa işi tehlikeye girer. Ama Georgeanna onu ikna eder ve John un evine giderler.Burdan sonrasını merak edenler varsa alsın kitabı okusunlar EHEHE :D 

"Bunu bilerek mi yapıyorsun?" diye sordu John.
Georgia'nın gözleri büyüdü. "Neyi?"
"Seni öpmek istememi sağlıyorsun."


PUANIM:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder