3 Mart 2017 Cuma

Kitap Alışverişi ( Arkadaş Kitabevi)

Sonunda kitap aldığım için çok mutluyum. Uzun zamandır kitap almıyordum iyi geldi vallaha. Biraz uğraştırıcı bir alışveriş oldu ama sonunda elime ulaştılar ya o yeter. (Buradan İdefix e kan susmaya gerek yok sanırım artık oradan da alışveriş yapmam) Kitapları Arkadaş Kitabevinden sipariş verdim ve hemencecik temin edip gönderdiler. Tek bir çizik bile yok kitaplarda.Gelelim kitaplara:

Carry On -Rainbow Rowell (Bu kitabın temini yüzünden idefix ile sorun yaşamıştım neredeyse 2 hafta bekledim ve maillerime dahi cevap vermediler. Aradığımda ise temin sorunu yaşadıklarını en fazla 30 günde getirebileceklerini söylediler. Bende siparişimi iptal ettim. Kitabı Ayşin'in hunharca önerileri üzerine aldım. Çok merak ediyorum ama önce Fangirl ü okuyacağım.)

Unite Me -Tahereh Mafi (İyi ki idefix siparişimi iptal ettim diyorum çünkü bu sayede almak için can attığım kitabı da almış oldum. Team Warner olarak bu kitabı çılgınlar gibi merak ediyorum.)

Bir Çöküşün Öyküsü -Stefan Zweig ( Stefan Zweig in okuduğum tüm kitaplarını çok sevdiğim ve favori yazarım olduğu için tüm kitaplarını yavaş yavaş alıyorum.)

Yabancı Veyl -Öznur Yıldırım ( İlk kitaptan sonra merakla beklediğim bir kitaptı.)

Terabithia Köprüsü -Katherine Paterson ( Küçüklüğümün filmiydi Terabithia Köprüsü. O kadar çok severdim ki bir dönem ortalıkta Leslie(filmdeki kızın adı) nickname i ile dolanıyordum. Fantastik şeylere olan ilgim ilk bu filmle başladı zaten. Kitabın çıktığını görünce hemen aldım.)

Uzaklardan Bir Yerden -Muhammed Said Zengin ( Bu kitabı da çok merak ediyorum arka kapak yazısı ilgimi çekti.)


Sizin bu aralar almak için can attığınız kitaplar neler? Aldığım kitaplar arasında merak ettiğiniz ve önce bunu okuyup yorumlar mısın dediğiniz varsa yoruma yazarsanız sevinirim :)

6 yorum: