12 Ekim 2016 Çarşamba

Kitap Alışverişi (Pandora-Yurtdışı- ve Okuoku)



Herkese merhabaaaa! Başka bir alışveriş yazısıyla karşınızdayım. Ve bunu yazarken çok mutluyum çünkü Pandora sitesinden verdiğim ithal kitap(kitaplar) sonunda geldi!! 45 gün kitabın gelmesini bekledim ve ilk yurtdışı siparişimdi. Ama değdi kesinlikle. Kitap şahane ya. Tek bir çizik bile yok. Pandora'dan ithal kitap almaya devam. (Bilmeyenler için Pandora istediğiniz tüm kitapları yurtdışından temin ediyor.Fiyatı size önceden bildiriyor tabi. Bence harika bir sistem.)
Bu kitabı sipariş vermemin sebebiyse Müge'nin seriyi çok seviyor olması. İlk kitabı "Güzelleştiğim O Yaz" olarak Artemis bastı. Ve ben ilk kitaba 3 puan vermiştim. Yazarın diğer Tatbilb serisini daha çok sevmiştim ama Müge serinin diğer kitaplarda güzelleştiğini söyledi. Bende 3 kitap bir baskı olduğu için ve ucuza geldiği için bu şekilde aldım. (Üçü toplam 40 tl ye geldi. +5 kargo yani toplam 45) Okumak için sabırsızlanıyorum.

THE SUMMER I TURNED PRETTY
IT'S NOT SUMMER WITHOUT YOU
WE'LL ALWAYS HAVE SUMMER


Ve gelelim okuoku siparişime. Serileri tamamlamak amaçlı yaptığım bir alışverişti. 10 tl indirimiyle yine gönlümü çaldı. Kitaplarda tek bir çizik bile yok. Sağdakilerin bazıları kardeşimin okul kitapları. Diğerleri benim.


SCARLET
CRESS
MEKANİK PRENS
MEKANİK PRENSES
BANE GÜNLÜKLERİ
KAN VE YILDIZ IŞIĞI GÜNLERİ
TANRI VE CANAVARLARIN DÜŞLERİ
DENİZ FENERİ -VİRGİNİA WOOLF
SULTAN VE ŞAİR -SEMA KAYGUSUZ

Bir başka "yaaaa artık bu son daha kitap almicam okumadıklarımı okuyana kadar" temalı alışverişim daha bu kadardı. Bol kitaplı günler.

8 yorum:

  1. Pandora ilgimi çekti bayağı. Yabancı kitapların normalde tanesinin 40a falan geldiği düşünülürse kârlı bir alışveriş olmuş sevindim senin adına. İyi okumalar ^___^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen normalde bu seriyi tek tek alsaydım teki 30 tl ye gelecekti o yüzden bayağı karlıyım. Teşekkürler :)

      Sil
  2. Online kitap alışverişi çok uyguna geliyor. Önceden gidip mağazadan alırdım arkadaşımın önerisiyle online almaya başladım arada baya bir fark oluyor. Güle güle okuyun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı dezavantajları da var tabi hasarlı vs gelebiliyor arada. Ama evet çok daha ucuza geliyor o yüzden en iyisi online alışveriş siteleri. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Ben elimdeki bütun kitapları okudum ama kitap alamıyorum fakirleştim şu sıralar -parasının hepsiyle test aldıyor-, cress'i okudum (çooook beğendim) ama daha devam kitaplarını almadım T.T

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende alamıyorum gel birlikte ağlayalım :((((( Ama Tüyap'a gitmeyi düşünüyorum hiç değilse en çok istediklerimi alırım :) Seriye daha başlamadım oysa tüm kitapları elimde mevcut :S

      Sil