26 Eylül 2015 Cumartesi

Kitap Alışverişi #5


Herkese merhabaaaa!! Yine ben ve yine bir alışveriş yazısı. Elimde olsa şurayı hep kitap alışverişi yazılarıyla doldururum ama nerde bende o kadar para :(( Olsun yine de bu ay 14 tane kitap almanın sevincini yaşıyorum.Yaşasın kitap alışverişiiiiiiiii!!! naraları atarak yazıma giriş yapıyorum.

Bu arada Healer'ın son bir bölümü kaldı ama izlemek istemiyorum. O kadar çok sevdim ki diziyi daha önce neden başlamamışım ben bu diziye. Neyse efenim yorumunu diziyi bitirince gireceğim. Birde Kötü Kızlar Ölmez'i bitirdim. Ve kitabı beğendiğimi söylemeliyim. Onunda yazısı yakında gelir. Küçücük minicik bilgilendirme yazımı sonlandırıp alışverişime geçiyoruuuuum ^.^


İlk olarak aldığım kitaplar Siyah Buz ve Mekanik Melek. Bu kitapları ucuza almanın mutluluğunu yaşıyorum resmen. Siyah Buz 30 tl idi. Ben 16 tl ye aldım.Ne zamandır almak istiyordum ama pahalıydı diye alamıyordum. Mekanik Melek de 30 tl idi. Ben 15 tl ye aldım. (arkadaşlarımla fena pazarlık yaparız) 

Güya Eylül ayında daha kitap almayacaktım ama D&R'da 10 tl indirimini duyunca kendimi hemen oraya attım ve Tut Elimi, Kördüğüm, Kızıl 123, Golem ve Cin'i aldım.Tut Elimi'yi kardeşim bana hediye olarak aldı.Yaşasıııın hediye kitap!!

Aslında Sırılsıklam Aşk'ı da almak istiyordum ama o yoktu :(((((
 Böylelikle eylül ayında toplam 14 kitap alarak kapanışı yapmış bulunmaktayım. Oysa alınacak listem hala kabarık.

1 yorum: