8 Şubat 2016 Pazartesi

Anya's Ghost | Graphic Novel Yorumu

Adı: Anya's Ghost
Yazar: Vera Brosgol
Tür: Genç Yetişkin, Korku, Paranormal

KONUSU:

Anya ailesiyle Rusya'dan Amerika'ya gelmiş okuluna uyum sağlamaya çalışan, notları iyi olmayan bir genç kızdır.Bir gün Anya okula gitmeyip ormanda dalgın dalgın yürürken bir kuyuya -derin eski bir kuyu- düşüyor.Daha sonra orada bir iskelet olduğunu görüyor. Ve birden bir hayalet belirip onunla konuşmaya başlıyor. Daha sonra Anya kuyudan kurtuluyor ama kuyudaki hayalet onun peşine takılıyor. Ve bir şekilde arkadaş oluyorlar...Ama aslında ortada Anya'nın bilmediği bir şey vardır......(korku müziği efekti)
Burdan sonrasını anlatırsam spoiler olur zaten 221 sayfacık bir şey.


YORUMUM:

Aslında yorum girmekle girmemek arasında gittim geldim çünkü baya kısa bir yorum olacak. Neyse ilk ingilizce graphic novel ım hayırlı ve uğurlu olsun :D Bir buçuk saat gibi bir sürede bitirdim.(Hemde sabah 5-6 buçuk arası :D)  Kitabın adını okuduğumda ilk başta korkunç şeyler bekledim ama pek korkunç değildi.Ya da ben mi hiç korkmadım bilmiyorum. Sonuçta hayalet falan....Bunu yazarken korktum ama :D

Yazarın ilk kitabıymış ama gayet iyi iş çıkardığını düşünüyorum.Bu arada kitabın kapağını çok beğendim. Kitabı kütüphanemde görmek isterdim. Pdf şeklinde okumak yerine elimde olsaydı daha çok severdim belkide.

Okurken keyif aldığım bir kitap oldu. Çizimlerini de beğendim. Akıcı bir graphic noveldı.Hatta ingilizcesini geliştirmek isteyenler içinde harika bir kitap olabilir. 


“You may look normal like everyone else, but you're not. Not on the inside.” 



NOT: Arkabahçe çizgi roman yayınları bu kitabı çıkartacağını yayınlamış 2013 de sanırım ama hala dilimize çevrilmemiş. Ben torrent programından pdf şeklinde okudum. Okumak isteyenler varsa linkini şuraya koyuyorum tıııık. (torrent programı olmadan inmez)

PUANIM:


6 yorum:

  1. Kitap kapağı tasarımını çok beğendim. Bende alıp okumalıyım konusuda güzel, ele alıp bitirilebilecek bir kitap gibi. Paylaşım için teşekkürler, bu kitabı daha önce görmemiştim sayende haberim oldu kitaptan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama henüz dilimizde çıkarılmadı yani pdf olarak ingilizce okuman lazım :D Çizgi roman gibi hemen bitiyor zaten :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Hi :) I really want that book but I can't download it from the link you said. Can you please send the book to me on my email? Only if you can :(( my email is: anndru.schwarz@gmail.com
    Thanks! Have a great day

    YanıtlaSil