1 Mart 2016 Salı

Winter Woods | Webtoon Yorumu



ADI: Winter Woods
YAZAR&ÇİZER: Cosmos-Van Ji
TÜR: Fantastik, Doğaüstü, Romantik




KONUSU:
Çok uzun zaman önce bir simyacı varmış. Eşi hamileymiş ve doğum esnasında eşini ve çocuğunu kaybetmiş. Simyacı mahvolmuş ve kendini şatosuna kapatmış. Bir gün bu durumdan çok sıkılmış ve kendi ailesini yapmaya karar vermiş. Bir gün mezarlığa gidip cesetleri almış ve kendine bir insan oğul yapmaya başlamış. Yapmayı başarmış ama yaptığı şeyin bir kalbi olmadığı için bu durumdan hiç hoşnut olmamış. Tekrar tekrar tekrar göğsüne yeni kalp koyuyormuş ama bir türlü başarılı olamıyormuş. Ve böylece 1001. deney başlamış. Buradan sonra günümüze geliyorlar sonra asıl ekşınlar başlıyor. Fazla spoiler vermek istemiyorum.

YORUMUM: 

Bir başka webtoon yorumumla karşınızdayım. Nerden esti de bu webtoona başladım bilmiyorum ama iyi ki başlamışım. Gerçekten çok çok çok beğendim. Konusu çok özgün, karakterler çok güzel, çizimler harika. Birde en sevdiğim tür fantastik-romantik. Daha ne olacaktı. Okurken baya bayaaa eğlendim. Hatta gece saat 2 gibi kahkahalarımdan ortalık yıkılmış olabilir :D Baş karakter Winter webtoon boyunca gelişiyor ve onun bu gelişimini(insan olmayı öğrenmesini) okumak çok eğlenceli. Arada Winter ı ve kuşunu mıncırasım geliyor :D
Webtoon hala devam ediyor şu an ikinci sezonu okuyorum. -Yeni bölüm beklemek işkence- 
Okumanızı kesinlikle öneririm. 

NOT: Buraya yorumları biraz geç giriyorum ama instagram hesabından yorumlarıma hemen ulaşabilirsiniz. TIK TIK. (DM den itinayla kitaplar, diziler, filmler vs hakkında dedikodu yapılır :D)
PUANIM:

12 yorum:

  1. bu webtoona başlasam mı başlamasam mı diye düşünüyordum ben de :) bi başlayınca duramıyorsun yaa hunharca okuyorum sonra :D bu arada blog biraz değişmiş mi sankii bayıldımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin başla :) Hele gece yatarken çok rahat oluyor okuması :D Evet headerimi değiştirdim beğenmene çok sevindiiiiim :)

      Sil
  2. Ben başladım bu webtoona, ama devam ettiremedim çünkü bir düzine okul işim var.. tekrar başlarım belki bugün, ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim :)İlk başlarda bende devam edememiştim ama sonradan elime bir aldım tüm bölümler su gibi aktı :D

      Sil
  3. Ben başladım bu webtoona, ama devam ettiremedim çünkü bir düzine okul işim var.. tekrar başlarım belki bugün, ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın :D

    YanıtlaSil
  4. Güzele benziyor ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  5. Sen yazdıktan sonra merak ettim. Daha sonra bir manga okuma sitesinde gördüm. Çok istekli olmasam da açtım okumaya başladım. Başladıktan sonra olay tam tersine döndü tabi. 2 günde bitirdim kendisini (2.sezonun 9.bölümüydü yanlış değilse) Tek kelimeyle özetlersem, bayıldım. Güzel bir çalışma.

    YanıtlaSil
  6. Pardon hangi siteden okuyorsunuz ben hiçbir sitede bulamadım 8. Bölümden sonrası yok?

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil