31 Temmuz 2015 Cuma

Kore Dizi Önerileri Part 1

Ne zamandır böyle bir öneri listesi yapmayı düşünüyordum. Zamanım varken yazayım dedim. Yazacağım listedeki dizilerin hepsi benim favorim. İnşallah yararlı bir yazı olur.Çünkü ben bu tarz öneri yazılarını çok seviyorum ve işime acayip yarıyor.

The Masters Sun

Kill Me Heal Me


Man From The Stars

You Are All Surrounded

To The Beautiful You

Fated To Love You

Pinocchio

Its Okay Thats Love

Modern Farmer

Queen In Hyuns Man

The Heirs

High Scholl Love On 

Liar Game


Daha sonra bu yazımın part 2 sini yazacağım. Şimdilik benden bu kadar ^.^

Not: The Masters Sun, Kill Me Heal Me, Man From The Star dizilerinin yeri bende apayrı. Acayip seviyorum bunları. İzlemeyen varsa çok şey kaybediyor. 

2 yorum:

  1. Kenzi an itibariyle teletabis modunda koşarak sana sarılasım geldi! Tam da şu aralar aradığım listeyi sunmuşsun resmen cansın! Daha dün gece arkadaşa skype'dan kore dizilerinden öneri istemiştim de, ardından zevklerimiz pişti çıktığından konu dizi önerisinden çıkıp, "hadi canım, peki sen şu sahneyi hatırlıyor musun?" muhabbetine dönmüştü. Bir de part iki haberi koymuşsun sonuna, daha sana ne diyeyim? Big Hero 6 animasyonunda ki Fred gibi tepki veresim geldi.

    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/83/b1/10/83b110f053e90c1daafe3824a5f264dd.jpg

    queen in hyun's man, liar game, pinocchio, you're all surrounded ve modern farm'ı filan seyretmiştim. hakikatten güzel yapımlardır dediğin gibi. fakat diğerlerine bakmaya fırsatım olmamıştı. bu tarz dizi, film, kitap önerisine girebilecek yazıları cidden çok seviyorum. dediklerini şimdilik not ettim, şu an takip ettiğim diziyi bitirdiğim gibi, en yakın zamanda seyredeceğim. ikinci partı merakla bekleyişler içindeyim. çok teşekkürler. ^^

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Çevremde kore dizisi izleyen arkadaşım olmadığı için bana öneri verebilecek arkadaşlarım yok.Bende çareyi böyle yazılar yazan bloglar da buluyorum.Bu yüzden böyle bir yazı yazma gereği hissettim.

    İlk önce The Masters Sun, Kill Me Heal Me veya Man From The Stars dizilerinden birine başlamalısın. Seninde favori dizilerin varsa ve bana önerirsen çok mutlu olurum.Hatta izlediğimiz aynı diziler hakkında dedikodu falan yapabiliriz ^.^

    YanıtlaSil