2 Ocak 2017 Pazartesi

2016 Favoriler I Kitap

Bir başka favoriler yazısıyla tekrar merhaba! Bu sene toplam 38 kitap okumuşum. Hedefim 50 kitaptı ama tamamlayamadım. Bu tamamiyle fazla dizi izlememden kaynaklı bu yüzden elime kitap dahi alamadım. Ama bu sene kitaplığımda okumadığım tüm kitapları okumayı düşünüyorum. -OKUYAMADI- 

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu 5/5
Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat 5/5

Bu sene klasik kitaplar okumaya başladım ve ilk okuduğum kitap Bilinmeyen Bir Kadının Mektubuydu. Biraz korkuyordum açıkçası klasiklere başlamaya ama yanıldığı gördüm. Çünkü bu kitabı fazlasıyla beğendim. Beğendiğim için yazarın diğer kitabı olan Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saati de aldım. Bu kitapta da yazara aşık oldum. Yakında tüm kitaplarını alıp okumayı planlıyorum.


Kore'deki Çatı Katımdan Sesleniyorum 5/5
So Ji Sub'un Yolu 5/5

2016 yılında ilk okuduğum kitap So Ji Sub'un Yoluydu. Ve ilk 5 puanı alan kitapta haliyle oydu. So Ji Sub'ı gerçekten çok seven birisi olarak bu kitaba bayıldım! Arada açıp açıp içini karıştırıyorum hala.
Kore'deki Çatı Katımdan Sesleniyorum kitabına gelirsek öncelikle şunu söylemek istiyorum ki yazar fazlasıyla minnoş (imza gününe gittim yehhuu) ve bu tatlılığını kitabında da bol bol görüyoruz. O kadar güzeldi ki ikinci kitap için sabırsızlanıyorum.


Wonder 4.35/5
Her Şey 4,5/5

Wonder tam anlamıyla bitirdiğim ilk ingilizce kitap o yüzden yeri bende çok ayrı. Okurken o kadar duygu karmaşası içine girdim ki.Herkesin okuması gereken bir kitap olduğuna inanıyorum. Yorumum için tık.
Her Şey kitabı finaliyle beni şaşırtan bir kitaptı. Ters köşe yapan kitapları ayrı severim o yüzden bu kitabın işleyişini ve içindeki minnoş çizimleri çok sevdim.


Eleanor ve Park 4,5/5
Beni Bırakma 4,5/5

Eleanor ve Park kitabı da kapağından da anlaşıldığı gibi sevimli ve güzel bir kitaptı.
Beni Bırakma bence Bana Dokunma serisinin en iyi kitabıydı. Bu yüzden ona da burda yer vermek istedim. Serinin yeri bende çok ayrı ama bu kitap ayrı bir güzeldi.Yorumum için tık.

Bu yorumdan ne mi çıkartıyoruz? Çok cimriymişim puan konusunda onu gördük resmen 4 kitaba tam puan vermişim :D Gerçi 4 puan verdiklerimde çok sevdiğim kitaplar ama puan kırmalara doyamamışım resmen.
Neyse geldik bir favori yazısının daha sonuna sizin bu sene okuduğunuz favori kitaplarınız neler? Lütfen yoruma yazın hem bana da kitap önerisi yapmış olursunuz.

3 yorum:

  1. Ah yaa bu sene benim için de stefan zweig yılıydı sanki, birbirinden güzel kitaplarını okudum, devamı da gelecek illa ki 😉
    So ji sub kitabı tam alacaktım ki birileri olmaz dedi, acaba kim 😝😝😝

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Bloğunuzdan para kazanmaya ve bütçenize katkıda bulunmaya ne dersiniz ?

    Bugün itibari ile satış rekoru kıran Kitabımız "İnstaKitap" İnstagram'da Butik Açmak, Satış Yapmak ve Fenomen olmak Kitabımızı satış ortaklığı sistemine açtık.

    Siz de sadece link paylaşıp satış yapabileceksiniz.

    Satış başı 30 TL Komisyon, Ödemeler otomatik hesabınıza yatıyor. Sitemize yönlendirilen 100 başarılı trafikten 1 satış elde ediliyor. Yönlendirdiğiniz ziyaretçilerin satış yapıp yapmadığını, kazancınızı v.s. panelinizden anlık görebiliyorsunuz.

    Aşağıdaki sitemizde ayrıntılı olarak adım adım anlattık. İnceleyin takıldığınız her konuyu sorabilirsiniz.

    Ayrıntılı Reklam Bannerları ve Kitap Görselleri ve nasıl satış ortağı olabileceğiniz konusu aşağıdaki linkte mevcut.

    http://instakitap.com/affiliate/

    Takıldığınız bir yer olursa mail ile sorabilirsiniz.

    Saygılar

    YanıtlaSil