11 Nisan 2017 Salı

NE DİNLİYORUM? KPOP!

Ben ve üst üste yazı paylaşmak? Hiç hayra alamet değil :D Buralarda yokken o kadar güzel şarkılar dinledim ki sizinle de bunları paylaşmak istiyorum. Hepsi birbirinden güzel şarkılar.Not: Paylaşırken herhangi bir sıralama yapmadım.


K.A.R.D -DON'T RECALL

Çıktığı andan itibaren fanları olduğum grup olur kendisi. Ben eşittir K.A.R.D ! Fazlasıyla sevdiğim bir grup zaten herkese deliler gibi dinlemelerini öneriyorum. Hala bu grubu keşfetmediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir. Dansları ayrı oLay şarkıları ayrı. Zaten kendilerinden bahsetmeme bile gerek yok grup üyelerinin hepsi birbirinden tatlı. Albüm çıkarsalar da hemen satın alsam diye bekliyorum. Koleksiyonumda en güzel yere sahip olacaklar.



                                           

K.A.R.D - OH NA NA




Oh na naaaaaaaa! 5 yaşındaki  kardeşim bile K.A.R.D fanı yoksa siz hala dinlemediniz mi? :D







                                                                   



BTS- NOT TODAY




BTS grubunun bu listede olmaması imkansız zaten. Çünkü ARMY olmak! Her gün BTS dinlemesem rahat edemiyorum. 











                                                                        BTS- SPRING DAY



Bir şarkının sözleri bu kadar anlamlı ve güzel olabilir mi? sorusunun cevabıdır BTS'in bu şarkısı.(Her şarkıları ayrı anlamlı ve güzel gerçi) Dinlerken feels geçirmemek elde değil.









GOT7 -NEVER EVER



Yine başka bir güzel şarkıyla karşınızdayım. Her gün dinliyorum kesinlikle. JACKSON KALPKALPKALP diyorum ve diğer şarkıya geçiyorum.









MONSTA X -BEAUTIFUL


Çılgınlar gibi sürekli dinliyorum bu şarkıyı da. Grubu duymuştum ama şarkılarını çok fazla dinlemiyordum. Ama bu şarkılarından sonra tüm şarkılarını dinledim. Nakaratına aşığım resmen. 










WINNER -REALLY REALLY



Yeni keşfettiğim bir grupla daha karşınızdayım. Evin içinde REALLY REALLY diye gezmiyorum tabii ki :D Neol joh-ahae kısmında çıldıranlar burada mı???? 












BLACKPINK PLAYING WITH FIRE


En sevdiğim kız grubunu bu listeye koymasam ayıp olurdu değil mi?

BURN BABYYYYY BURRRRRN!!











TWICE - KNOCK KNOCK 


Listede Twice olmayacak mı sandınız? Bu grubunda sıkı takipçisiyim.










MAMAMOO -DECALCOMANIE


Yeni keşfetmiş olduğum bir başka grup MAMAMOO. Sesleri çok iyi değil mi arkadaşlar? Canlı performansları da fazlasıyla iyi.












CNBLUE -BETWEEN US



İlk fanı olduğum gruplardan birisi olur kendisi ve yeni çıkardıkları bu şarkıyı da çok seviyorum.












Bunu da bonus olarak buraya ekliyorum. KPOP STAR 6. sezonda bu şarkıyla bayağı ses getirdi. Ama hakkını verdi ne diyeyim. Kpop Star 6 ile ilgili ayrı bir yazı yazabilirim. Favori seslerimden falan bahsetmek istiyorum çünkü. (Bu arada bu kız favorim değildi yarışmada sadece bu şarkısını seviyorum)












Bir yazının daha sonuna gelmiş bulunuyorum. Aklıma gelmeyen ama sürekli dinlediğim başka şarkılar da vardır illaki ama şuan aklıma gelenler bunlar. Hepsi başta dediğim gibi çok güzel şarkılar. Sizin de içinde dinledikleriniz var mı? Hangi grupların fanısınız? Önerdiğiniz şarkı veya grup varsa da alırım bir dal. KEYİFLİ DİNLEMELER!



2 yorum:

  1. GOT7 ve MONSTA görmek beni mutlu etti teşekkürler :D Son 3 şarkı dışında hepsi severek dinlediğim şarkılar hele K.A.R.D.. Tek kelime MÜKEMMEL!!! Kaç gün dırıt dıt dıt dıııııt diye dolandım bilmiyorum (taeserın çıkmasıyla hem de).. Bir de Twice takip etmene ve knock knock'u sevmene sevindim. Çoğu kişi kızları sevmediği için, kızlar ayrı ayrı yetersiz olduğu için ön yargıyla yaklaşıp ''kötü'' etiketini yapıştırıyor aslında ön yargısız dinlense beğenilebilecek en azından ''kötü olmayan'' şarkılar yapıyorlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallaha her gün dinlediklerimi paylaştım onların şarkılarını da çok seviyorum (got7 & monsta x) K.A.R.D EFSANEEEEEEEEE!Teaser olayında bende sendenim :D Twice ın neredeyse tüm şarkılarını seviyorum youtube da yarışmadaki seslerini falanda dinlemiştim ama bence kesinlikle kötü bir grup değiller. :D

      Sil