17 Eylül 2016 Cumartesi

Letgo & Okuoku Kitap Alışverişi


Herkese merhabaaaaa! Daha önce bu alışverişimi instagram sayfamda(bilmeyenler için tık.) paylaşmıştım ama burda paylaşmayı unutmuşum. Öyleyse hemen neler aldığıma geçelim.

Öncelikle ilk alışverişimi Letgo'dan yaptım. Letgo insanların eşyalarını vs sattığı bir yer/uygulama.Genelde ikinci el oluyorlar. Daha önce Percy Jackson serisini uygun bir fiyata oradan almıştım ve kitaplar tertemizdi. Bir gün letgo da gezerken bir baktım Ölümcül Oyuncaklar serisi için satıcı 80 tl demiş. Ve hepsi tertemiz. Sonra ben satıcıya 50 tl olur mu diye mesaj attım ve o da olabileceğini söyledi. Ve Percy Jackson'un yan üç kitabını da 15 tl ye aynı satıcıdan toplu olarak aldım. Yani bu 9 tane tertemiz kitabı(hatta hiç okunmamış gibiler) 65 tl ye aldım. 

Kemikler Şehri
Küller Şehri
Camlar Şehri
Düşmüş Melekler Şehri
Kayıp Ruhlar Şehri
Cennet Ateşi Şehri
Kayıp Kahraman
Neptün'ün Oğlu
Athena'nın İşareti


Bir diğer alışverişim ise okuoku sitesinden oldu. Bayramdan önceki hafta sipariş vermiştim ve gelmesi biraz sıkıntılı oldu çünkü ups kargoyla olaylar yaşadım. Ups kargoyu ne kadar sevdiğimden her zaman bahsederim ama bu sefer beni çıldırttılar. Kargom şubeye geldikten 5 gün sonra elime ulaştı. O da 85 kere aramam(abartmıyorum) ve ups merkezine o şubeyi şikayet etmem üzerine. (Ups meydan şubedeki Funda'ya selamlar :D ) Neyse sonuçta kargom geldi ama bende sinir stres oldum. Hatta daha internetten alışveriş yapmak bile içimden gelmiyor. Gelelim burdan aldığım kitaplara.
Ev Kızı Evren
Hayalet Kalp
Alice Hakkındaki Gerçek
Başmeleğin Öpücüğü
Kargalar Meclisi
Akıl Çıkmazı

Hiçbirinde hasar yok. Bu yüzden ayrı bir mutlu oldum. Bir alışveriş yazısının daha sonuna geldik. W'yi bitirdikten sonra onun da yorumunu hemen gireceğim.(Kardeşim sağolsun hala izleyemedik)

3 yorum:

  1. letgo'dan kitap alınabildiğini hiç bilmiyordum ve çoooook iyi fiyata anlaşmışsın ya kıskandım hemen bakıcam ben de let go'ya :D
    iyi günlerde oku kitaplarını ^______^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu benim ikinci alışverişim ve çok memnunum zaten saticiyla gorustugunde begenmezsem kitapların durumunu almazsin olur biter :)

      Sil