27 Temmuz 2016 Çarşamba

Please Come Back Mister | Dizi Yorumu




Adı : Please Come Back, Mister

Tür : Komedi, Fantastik
Yönetmen : Shin Yoon Sub
Yazar : Jiro Asada, Noh Hye Young
Bölüm Sayısı : 16
Yayın Yılı : 2016













KONUSU:
Hayatını sürekli işine adamış bir adam ve eskiden gangster olarak hayatını geçirmiş ama artık o işlere tövbe etmiş olan bir başka adam bir gün ölürler.2 aylık işlerini halletmeleri için onlara fırsat verilir. Ama kim olduklarını kimseye söylememeleri lazımdır. İşkolik olan Young Soo yakışıklı bir adamın vücudunda dünyaya döner. Han Gi Tak ise çok güzel bir kadının vücudunda geriye döner.


İlk olarak şunu söylemeliyim ki ilk bölüm benim için vasattı. Kardeşim hatta bırak izlemeyelim dedi ama ben inatla bu kadar öneren insanın bildiği bir şey vardır diye devam etmek istedim. Ve sonuç olarak diziyi çok sevdim.İyi ki devam etmişiz diyorum.

Ve ben senelerce Rain'in Rainism şarkısını dinleyen kişi Rain i tanımadım. Alkış yok mu? :D Oyuncu olduğunu bilmiyordum açıkcası. O olduğunu öğrenince öyle sevindim ki. Diziyi daha fazla sevdim diyebilirim. Oyunculuğuna hayran kaldım. Fazla fazla iyiydi. Dizi boyunca o kadar şebekti ki yanaklarını mıncırasım geldi sürekli.











Bir diğer zevkle izlediğim bir oyuncu da Oh Yeon Seo oldu. Kadını o kadar sevdim ki anlatamam. En son koreli bir oyuncuyu bağrıma basalı çok olmuştu.(Man From The Stars Cheon Song Yi) O erkeksi hareketlerinne zaten kopmamak elde değildi. Her sahnesi ayrı bir komedi. 



Yan karakterlerinde her birini sevdim. Sürekli sekreter olarak izlediğim Choi Won Young rolü tam oturmuştu. Yazarın amacı adama sinir olmamızsa dibine kadar sinir oldum. Lee Ha Nui yi daha önce Modern Farmer da izlemiştim. Orada başroldeki çocukla yakıştırmadığım için çok sevmemiştim ama bu dizideki rolünü sevdim. Lee Min Jung (Young Soo'nun eşi rolünde) biraz silik geldi gözüme. Onun dışında oyuncu kadrosu çok iyiydi.
Hele Rain ve Oh Yeon Seo uyumu diyorum ve susuyorum. Muhteşem ikililer resmen. Umarım daha fazla aynı dizide görürüz onları.

















Şunu söyleyeyim dizi sürprizlerle dolu. Nereden ne çıkacağını ilk başta tahmin edemiyorsunuz. Aile, sevgi, arkadaşlık ne ararsanız var.Ağlamanız ve bol bol gülmeniz garanti. Dizi için izlediğim en iyi dizi diyemem ama en çok güldüğüm dizilerden orası kesin.Tam benlikti fantastik romantik dizileri seviyorsanız kesin izleyin derimm. Konusu size ilk başta kötü gelebilir ama dizi ilerledikçe açılan dizilerden. Sakın ilk bölümde bırakayım demeyin. Ve Rain'e aşık olmak garanti. 

6 yorum:

  1. konuyu daha okur okumaz, bölümler kesin epey bir matraktır dedim. izlediğim dizilerden birinde vardı bu tarz bir olay; aslında aynısı diyemem. sadece karakterler birbirlerinin bedenine girmişti. erkekler bir oyuncu bayan gibi, bayan bir oyuncu da erkek gibi rol yapınca o bölüm için oldukça eğlenceli bulmuştum. ve doğrusu; haven'ın o bölümünü hâlâ açıp seyrederim. şu sıralar izlediğim oldukça fazla anime var. onları azaltır, azaltmaz başlayacağım. önerdiğin diğer dizileri çok sevmiştim çünkü. :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Secret Garden diye bir dizi vardı sanırım onun konusu da bu tarz ama onun seveni çok. Bu diziye de kesin bak bayağı komiiik :)

      Sil
  2. Bazı sebeplerden ötürü yarım bırakmıştım bitireceğim inşallah :)
    Çok hoş bir tanıtım olmuş rian ve o kadının oyunculuğu harikaydı 😍
    Çok Sevmiştim ya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uyumluydular çoooook 😍😍
      Hemeeeen devam ettttt ^.^

      Sil
  3. izlediğim çok fazla dizi var Kenzi buna yaklaşamam bile T.T

    YanıtlaSil