27 Temmuz 2017 Perşembe

BTS Temalı Snail Mail #Outgoing (PENPAL)

Merhabaaa çingularımm! Bugün size hazırladığım bir snail maili göstereceğim. Gönderdiğim arkadaşıma mektup çoktan ulaşmış bile. Ece de benim gibi Army olduğu için ona özel BTS temalı slider snail mail yaptım.Yani köşedeki iplerden çekince otomatik açılıyor.(Bu formattaki snail mail hiç görmedim açıkcası bu ismi de kendim uydurdum :D)

En sevdiğim kısımlardan birisi. Bu kısımda şeffaf küçük bir poşete Bts fotoğrafı koyup içine boncuklar attım. Sallayınca şıkır şıkır oluyor. Altına da elinde Army bomb olan bir ayıcıkla yazı yapıştırdım.

Bu fotoğrafta snail mailin arka tarafı. Bu kısıma bol bol kendi hazırladığım kartları koydum. 

Mani Mani yazan yere kendi çıkarttırdığım Bts stickerlarından koydum.Şeffaf zarfı da kendim hazırladım. Böyle şeffaf mektup zarflarını çok seviyorum. Mektubu da ortadaki mektup zarfının içine yerleştirdim. Sağ taraftaki aesthetic en sevdiğim kısım sanırım.Hazırlarken çok keyif aldım.


Bahsettiğim kartlar bunlar. Fotoğraflar efsane değil mi? Kendime de çıkarttıracağım. Sağ taraftaki Mail Tag kartını da bilgisayarda hazırladım. 


Kartların arka tarafına da Bangtan Boys Ticketlar ve Army Bomb kartları yerleştirdim. Sağ taraftaki fotoğraftaki atacı da kendim hazırladım.

Bu arada kapak kısmındaki yeri böyle çekmeli yaptım. Çekince Bts Ynwa albumündeki stand gibi duruyor. Ve o boşluğa Spring Day yazıyor. (parladığı için pek gözükmemiş)

Siz yaptığım bu snail mail hakkında ne düşünüyorsunuz. Yorum bırakırsanız mutlu olurum :)

Hazırladığım mektup bu şekildeydi. Ece de mektubumu çok beğenmiş bu yüzden çok mutluyum! Mektup 6 günde eline geçmiş. Bence gayet kısa bir sürede gitmiş.

6 yorum:

  1. Çok beğendim :) Gerçekten çok el emeği isteyen bir uğraş ve bence doğuştan yeteneklisin. Çok güzel. :)

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı bende böyle şeyler yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  3. Nasıl yapıyorsun ya *-* Bir gün nasıl yapıldığını anlatan boooool ayrıntılı bir yazı yazarsın umarım :D

    YanıtlaSil